Ledig dag=stressig dag

Förstår inte riktigt hur det kommer sig, men lediga dagar brukar bli så fullspäckade att man knappt märkt av att man haft dom. Idag var inget undantag. Upp vid 8, slänga i oss frukost och iväg på shoppingtur. 

Införskaffat det sista som behövdes till undulaterna, mat, hirs, mineraler, vitaminer osv. Sen vidare till stallet, fodra, borsta och kolla igenom hästarna. Därefter bar det av till Måss dagmatte, han ska sova där inatt så jag inte behöver tänka på honom sen när mäklaren kommer.

För det är då nästa punkt i agendan, 15.00 kommer en mäklare och värderar vårt hus! Spännande spännande! Så nu dricka färdigt kaffet hemma hos dagmatte, sedan ut i bilen igen och köra hem och STÄDA! Tror i och för sig inte att lite damm i hörnorna har någon större betydelse för husets värde, men det känns ju bättre om man visar det med ett gott första intryck. 

Efter mäklaren har vart där får jag nog hjälpa dottern att fixa iordning buren, för det har hon ju nu tjatat om hela dagen! Kommer bli fyra väldigt lååååånga dagar  till fredag när undulaterna kan hämtas....Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0