Det är konstigt det här med gård...

Har bevakning på försäljning av gårdar häromkring och har inte fått mail på evigheter. Idag small det till... Men tror ni det var någon som var lämplig? Nej så klart inte... Skogsfastigheter går bort, det är vi inte intresserade av. Nån hektar på sin höjd så man kan få lite ved, men inte mer än så. Sen de här "gårdarna" med tomt på knappt en hektar, trots uthus och stallar. Fint, visst, men vad ska djuren äta då! Ugh!! 

Borde ligga under villa när det bara är hus och uthus i mitt tycke, för halva meningen med en gård är väl banne mig marken?! Trött jag blir! Tur vi inte har bråttom att hitta ett annat boende...

Vårt mål är väl egentligen att börja leta på allvar årsskiftet 15-16, så man är på plats på nytt ställe innan lillan börjar skolan, och så man hinner buffra lite mer pengar. Med gårdsköpet kommer mycket utgifter till maskiner och dylikt, så vi passar på att spara så mycket det bara går nu när vi sitter i ett billigt boende. Det har ju blivit väldigt mycket dyrare vad gäller insats sedan vi köpte hus med, så det gäller att ha en del på fickan om man inte vill sitta med massa i blancolån, och det vill vi inte! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0