Vardagslunk igen

Första dagen på en och en halv vecka som mitt lilltroll skulle till dagis. Hon har vart hemma med virus infektion och långdragen feber, som till satte sig på öronen och gav dubbelsidig öroninflammation och en spräckt trumhinna. Stackars liten. 

Det är fascinerande hur snabbt man faller ur sina rutiner. Vi blev en bra stund sena idag för att vi tappat rutinen, känns som precis allt tog 5-10 min mer än vanligt hela morgonen. Men men snart är vi förhoppningsvis ett väloljat maskiner igen! Lagom till vattkopporna slår till kanske, för tydligen går där vattkoppor nu med, suck!

Själv laddar jag för en dag i skolbänken. Läser en handledarutbildning på halvfart upptill jobbet och onsdagar är jag friställd för att vara med på föreläsningarna. Tycker det är väldigt roligt att vara handledare åt studenter, men det här med högskola igen efter att tidigare gjort tre år heltidsstudier är väl inte riktigt lika spännande. Fast tycker egentligen det är roligt att plugga med, så det är nog kombinationen jobb-studier som blir för tungt. Snart färdig i alla fall så jag får se fram emot det. I mitten av april ska kursen vara klar. 

Har upptäckt funktionen med att publicera inlägg framåt i tiden så det tänkte lägga in presentationer av djuren på det viset så det blir lite spridning på inläggen. Får se vilken av alla mina vänner som ska få vara först ut, det blir en överraskning! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0